Absolutely 90’s LIVE: Leila K!


På Absolutely 90’s hånglar Patsy Stone upp BSB-Kevin på dansgolvet till tonerna av ”Barbie Girl” samtidigt som Army of Lovers kastar Buffalos på Ricky Martin. I baren kör Pet Shop Boys jello-shotrace med Britney Spears. Leonardo DiCaprio ställer sig frågan ”What Is Love” när Leila K tränger sig före i toalettkön. På dansgolvet kan alla danstegen till ”Macarena” och Robinson Robban är alltid ”Kung i Baren”. Absolutely 90’s - En orgie av fabulös 90-talsnostalgi!

"Hitsen som gud glömde men inte gaysen"

LIVE: LEILA K Sveriges enda Rockstjärna, modeguru och mesta klubbdrottning -Leila K kommer till Backdoor för en exklusiv nattklubbsspelning i under Stockholm Pride! Med sig i bagaget har hon Basic Element, hunkiga dansare och oförglömliga hits som "Open Sesame" och "Electric".

Support: BASIC ELEMENT

DJ´s (Backdoor)

Anders Olsson (P3)

Hosted by: Nikki Moore & Unicorn Glitter Balls

Dansgolv 2 - THE HOLE Tommie X

Backdoor ”The best and Gayest club north of Ibiza”

När: 3 augusti 2018 22:00 - 4 augusti 2018 05:00

Var: Club Backdoor Arenavägen 75 / Johanneshov

Arrangör: Club Backdoor