Joan As Police Woman


Kritikerälskad amerikansk låtskrivare och singer/songwriter. Med nysläppta och hyllade albumet Damned Devotion återvänder nu denna popikon till Malmö för en efterlängtad konsert. Joan Wasser, mer känd under artistnamnet Joan As Police Woman, blandar på sitt egenartade och effektfulla sätt pop och rock med singer-/songwritertraditionen. Wasser har drabbats hårt av personliga tragedier genom åren. Mörka och tuffa år som präglat både hennes karriär och musik.

Men gapet mellan de egna utgivningarna The Classic och Damned Devotion har inte inneburit någon vila utan hon har ständigt varit aktuell i ett mängd spännande samarbeten med allt från Lou Reed och Norah Jones till Rufus Wainright. Nu fokuserar hon återigen all sin kraft och energi på den egna musiken. Kom i tid – Pildammsteatern lär fyllas snabbt denna kväll.

När: 31 juli 2018 19:00 - 31 juli 2018 20:15

Var: Sommarscen Malmö - Pildammsteatern / Malmö

Arrangör: Sommarscen Malmö