Queer Tattoo under Pride på StaDemonia Tattoo Stockholm!


Under Stockholm Pride bjudes Tere Falomir och Bahicho in att gästtatuera hos dem på StaDemonia Tattoo Stockholm! Massor med fina motiv finns att välja på och för den som gör ett tydligt queert motiv blir det lite extrapris! För info och bokningar, skriv direkt till Tere Moto Falomir och Bahía Luz.

StaDemonia Tattoo Stockholm är Soledad Aznar och Sara Swanson som för 13 år sedan öppnade StaDemonia Tattoo i Barcelona och sedan ett år har de flyttat till Stockholm. De arbetar med queer konst och vegan tatuering, ställer ut queera konstnärer och bjuder in queera tatueringsartister. De skapar en bekväm arbetsmiljö för klienter och tatueringsartister, där queer säkerhet och därför lust att tänka fritt blir lättare.

När: 30 juli 2018 10:30 - 3 augusti 2018 18:00

Var: StaDemonia Tattoo Stockholm, Celsiusgatan 2 / Stockholm

Arrangör: StaDemonia Tattoo Stockholm