Queer & Nerdy #52 – Pride-pepp!


Peppa inför Pride-veckan med en spelträff med QueerNördarna!

Unga QueerNördar har ungdomsträff i starten av denna Queer & Nerdy! Från 15:00 - 18:00 är det öppet för dig som är under 26. De bjuder dessutom på något att äta. Du får självklart stanna kvar till resten av träffen. Från 18:00 är det öppet för alla.

Queer & Nerdy är öppna spel- och nörd-event med fokus på HBTQ+ personer som hålls av föreningen QueerNördarna. Där spelas spel av alla dess slag fritt, med fokus på brädspel och rollspel. De har också en fandom-cirkel, där de diskuterar olika fandoms och fantastik med queert perspektiv. Eventen är öppna efter en drop-in-modell och du kan lätt hitta spelgrupper på plats. De söker dig som tycker om brädspel, TV-spel, rollspel, lajv, cosplay, fantastik och/eller bara vill hänga med queera nördar. Eventet är gratis och öppet för alla, du behöver inte vara medlem för att gå på eventen. Målgruppen är främst HBTQ+ folk av alla kön och i alla åldrar.

När: 27 juli 2018 15:00 - 27 juli 2018 23:59

Var: Sverok Stockholm-Gotland Lidnersgatan 10 / Stockholm

Arrangör: QueerNördarna