Ladama


Med inspiration från sydamerikanska och karibiska stilar som cumbia, maracatu, och joropo blandar Ladama friskt sin musik med modern soul, R&B och pop. Medlemmarna från Colombia, Brasilien, Venezuela och USA levererar en gränslös, utåtriktad och helt egen musik. Debutalbumet är en musikalisk resa som utmanar den politiska situationen i USA och lyfter frågor kring kvinnligt skapande. Efter att ha blivit signade av skivbolaget Six Degrees har gruppen fått en ordentlig spinn på sin karriär med festivalbokningar över hela världen. Nu kommer de till Skandinavien för första gången.

Medverkande

Lara Klaus: trummor & sång Dani Serna: tambor & sång Mafer Bandola: bandola & sång Sara Lucas: gitarr & sång Pat Swoboda: bas

När: 26 juli 2018 19:00 - 26 juli 2018 20:15

Var: Sommarscen Malmö - Pildammsteatern / Malmö

Arrangör: Sommarscen Malmö