Feministisk mobilisering i Europa!


Soraya Post (Feministiskt initiativs representant i Europaparlamentet) kommer tillsammans med Gudrun Schyman (partiledare Feministiskt initiativ) att presentera en nyligen genomförd studie: Feministiska svar på växande nationalism i Europa.

Nationalismen växer i Europa, med det gör också det feministiska motståndet!

Efter presentationerna är det en paneldiskussion med Soraya, Gudrun, författaren till studien, Christina Wassholm samt Stina Magnuson Buur, Kontorschef Västra Balkan Kvinna till Kvinna som kommer att prata om det krympande utrymmet för människorättsaktivister och feminism i Europa, och hur ett feministiskt svar på den växande nationalismen i EU för närvarande håller på att ta form.

När: 19 maj 2018 11:30 - 19 maj 2018 12:30

Var: Moriska Paviljongen / Malmö

Arrangör: Soraya Post