Hur stoppar vi bistånd till kvinnohandel?


Miljontals kronor i svenska skattemedel går idag till internationella organisationer som verkar för att prostitution och köp och sälj av kvinnor ska ses som vilket arbete som helst. Detta står i strid med den svenska lagen och ståndpunkten att prostitution och sexköp är en form av exploatering och våld mot kvinnor. Det är dags för en biståndspolitik och en feministisk utrikespolitik som säkerställer att inget bistånd går till kvinnohandel!

Medverkande: Mickey Meiji, överlevaraktivist, Embrace Dignity, Sydafrika, Grégoire Théry, generalsekreterare, Coalition Against Prostitution International, Kajsa Ekis Ekman, författare och journalist. Moderator: Clara Berglund, generalsekreterare, Sveriges Kvinnolobby.

När: 17 april 2018 17:30 - 17 april 2018 19:00

Var: ABF Stockholm Sveavägen 41, Beskow-salen. / Stockholm

Arrangör: Sveriges Kvinnolobby