Studiecirkel för jämställt föräldraskap


Studiecirkel för jämställt föräldraskap!

Varannan onsdag vid fem tillfällen och samtalar utifrån boken ”Skriet från kärnfamiljen”. Texterna blir utgångspunkt men fokus på samtalet blir hur en hittar sätt att dela lika på föräldraskapet. Det är gratis veganskt/vegetariskt drop-in- fika från 12.30 och samtalet börjar kl 13 och slutar senast kl 14.

Tanken är att barnen är med och att samtalet anpassas utfrån det. Boken går att låna på bibliotek och finns inläst på Legimus för dig som har någon forma av läshinder.

Datum för träffarna är 21 mars, 4 och 18 april, 2 och 16 maj.

Kostnad: Alla Fi-aktiviteter är kostnadsfria

Adress: Kungsholmsgatan 8 - finns två dörrar, den närmare vattnet med grön dörr. Närmast Rådhuset tunnelbana men går även att ta sig enkelt från t-centralen. Fika: Kommer finnas gott fika, frukt, dryck och pålägg för matiga mackor. Allt kommer vara veganskt och kommer även finnas glutenfria alternativ. Hör av dig vid andra kostbehov. Arrangör: Bildningsutskottet som är under Fi Stockholm och Fi Storstockholm

När: 4 april 2018 12:30 - 16 maj 2018 14:00

Var: Kungsholmsgatan 8 / Stockholm

Arrangör: Feministiskt initiativ Stockholm