Släppfest Umeå: Allt Vi Inte Pratar Om


Smygrelease i Umeå för storsatsningen "Allt vi inte pratar om".

Vad skulle du som man vilja prata om, om ingen dömde dig? ”Allt vi inte pratar om” är en satsning som är tänkt att inspirera killar och män att börja prata om sådant som män annars inte pratar om. Initiativet kommer bland annat från Umeåbon Ida Östensson, grundare av Make Equal, som allt sedan debatten om övergrepp på festivaler har uppmanat killar och män att prata med varandra om närhet, normer, grupptryck, sex och kärlek.

Allt vi inte pratar om för en förlängning av konceptet #killmiddag. Ett sätt att bredda och fördjupa samtalet män emellan.

PROGRAM FÖR KVÄLLEN: 18.00-18.15: Ida Östensson hälsar välkomna och presenterar satsningen. 18.15-18.45: Panelsamtal med Marc Strömberg, Fernando Flores, Samuel Björklund och Christofer Sjödin. 18.45-19.00: DJ TBA. 19.00-19.15: Spoken Word av Christofer Sjödin. 19.15-19.30: Boksignering och DJ.

Alla åldrar är välkomna, 18årsgräns i baren. Lokalen är anpassad för personer i rullstol/permobil.

Eventet är en del av Bokveckan Umeå. Passa på att svänga förbi på Plectrum Restaurant & Bar innan Littfest Efterfest feat. Galago och Teg Publishing!!

Mer info om satsningen: Satsningen ”Allt vi inte pratar om" består av en fysisk bok, podcast, ljudbok och en e-bok. Grunden är intervjuer med bland andra Kodjo Akolor, Sanny Dahlbeck, Philip Botström, Ali Boulala, Daniel Hallberg och Farzad Farzaneh som delar med sig av sådant de inte annars pratar om. Det handlar om ämnen som sex, skörhet, kärlek, ego, flyktvägar och vänskap. Boken innehåller också samtalsguider och tips från män till män.

Satsningen ”Allt vi inte pratar om” släpps egentligen den 19 mars men självklart ska det bli ett försläpp i Umeå!

”Allt vi inte pratar om” görs av jämlikhetsstiftelsen Make Equal och Thor Rutgersson i samarbete med Studiefrämjandet och med IOGT-NTO, Bonnier Bookery, Acast och Månpocket.

När: 17 mars 2018 18:00 - 17 mars 2018 19:30

Var: Plectrum Restaurant & Bar Skolgatan 62 B / Umeå

Arrangör: Bokveckan Umeå, Plectrum Restaurant & Bar, Studiefrämjandet, Make Equal, Studiefrämjandet Umeå, IOGT-NTO