Linda Lindenau reflektioner halvvägs runt jorden


"Linda Lindenau är nu halvvägs på sin jordenruntsegling och är nu hemma ett par veckor i Sverige. Linda håller sitt enda offentliga föredrag i Sverige på Sjöskolan och berättar om långseglingen ur olika perspektiv. Linda kommer att prata om sin rädsla, hur hon förberedde sig, vad som hänt under vägen, och det som hon inte trodde skulle hända, men som faktiskt har hänt."

Utbildningens innehåll Drömseglingens många beståndsdelar: beslutet, utrustningen, formaliteterna, säkerheten mm Vad händer med dig när du seglar iväg- den inre och yttre resan Komma iväg: När är du redo att släppa förtöjningarna? Vem kan långsegla? Kan du följa med som gast ombord på en del av en långsegling? Hur kan du förbereda dig för din drömsegling?

När: 20 februari 2018 18:00 - 20 februari 2018 20:30

Var: Sjöskolan på Beckholmen Hus 526 / Stockholm

Arrangör: Sjöskolan på Beckholmen