Myrkur | Södra Teatern


Finstämda nordiska folksånger + akustiska versioner av Myrkurs bästa låtar inför sittande publik på vackra Södra Teatern.

Biljettpris: 295 + serviceavgift | Åldersgräns: 13 år

CIRKATIDER: Baren öppnar: 18:30 Insläpp salong: 19:15 Konsertstart: 19:30

Ända sedan starten har den danska artisten Myrkur spelat i en helt egen liga. Den klassiskt skolade multiinstrumentalisten anför ett en-kvinne-projekt, som blivit känt för att kombinera den råa energin från andravågens black metal med himmelska och sofistikerade stämningar. Det är de senare egenskaperna som kommer att genomsyra den serie exklusiva konserter som utgör turnén Myrkur: Folkesange.

"Jag är överlycklig över att få ge mig ut på min Folkesange-turné, där jag kommer att framföra traditionella nordiska folksånger och akustiska versioner av mina egna kompositioner - både från mitt debutalbum och min nya skiva ’Mareridt’. Jag kommer ta med mig en liten grupp mycket begåvade folkmusiker samt en kvinnokör för att genomföra en handfull exklusiva konserter på unika och speciella platser runt om i Europa”, säger Myrkur.

När: 11 februari 2018 18:30 - 11 februari 2018 22:00

Var: Södra Teatern Mosebacke Torg 1–3 / Stockholm

Arrangör: Myrkur, FKP Scorpio Sweden, Södra Teatern