Walk For Freedom Jönköping


"Vi går en marsh genom vår stad för att uppmärksamma de kvinnor, män och barn som utnyttjas sexuellt genom prostitution och arbetskrafts exploatering.

Det finns miljoner slavar i världen. Det är en $150,000,000,000 industri. Majoriteten av dem är kvinnor och barn som utnyttjas sexuellt.

Walk For Freedom arrangeras över hela världen, förra året arrangerades 300 walks i 40 länder. Vi går därför att vi vill avskaffa slaveriet, steg för steg inta mark och uppmärksamma det som händer runt om oss. Kan du höra ljudet av tusentals marscherande aktivister?

Var 30:e sekund faller en person offer för människohandel. Det är inte acceptabelt. Vi kan inte låta detta ske. Vi behöver förstå att det finns en människa bakom varje siffra. En kvinna. En man. Ett barn. Var och en av dem är värd att någon kämpar för deras frihet - varje steg du tar räknas, och varje öre du skänker gör skillnad.

Vi är en del av en ny rörelse, de nya aktivisterna, och vi går denna marsh för att uppmärksamma prostitution och människohandel. Vi organiserar oss och bokstavligen går tillsammans för att visa att vi inte accepterar detta - Att det finns slavar i vårt samhälle, idag, år 2017. Vi kommer inte sluta kämpa förrän alla är fria."


Walken är politiskt och religiöst obunden och alla är välkomna att gå med - Du som privatperson, med bjud också med din organisation, ditt arbetslag, företag, idrottsklubb etc.

Så vilka arrangerar Walk For Freedom? Det gör den internationella anti-trafficking organisationen A21. Their mission - Abolish slavery everywhere, forever. Att alla människor ska få leva i frihet.

  • Info om WALKEN -

STARTPLATS: Hovrättstorget Starttid: 12.00 Sluttid: 14.00

  • KOSTNAD: Det kostar ingenting att gå med oss, tröjan som är obligatorisk kostar 100 kr och kan köpas på plats av våra volontärer. Överskottet går till A21.

När: Oct. 14, 2017, noon - Oct. 14, 2017, 2 p.m.

Var: Hovrättstorget / Jönköping

Arrangör: Hillsong Jönköping