Föreläsning med Annika Taesler / Ända in i märgen


Den 21 september kommer jag till Scandic Malmen på Södermalm. Med utgångspunkt i min självbiografi, Ända in i märgen, berättar jag om livet efter att jag ramlade av en häst, bröt nacken och blev nästintill totalförlamad för 14 år sedan.

Samtalet kretsar bland annat kring vad vi menar med identitet, integritet och människovärde, inte minst med tanke på vad som händer i samhället i dag. Tillsammans reflekterar vi över vad som händer med en människa när allt hon är tas ifrån henne – och om skillnaden mellan att leva och bara överleva.

Sagt om Ända in i märgen:

"En av årets mest tankeväckande böcker" – Aftonbladet

"Denna välskrivna, berörande bok är helt unik. Oerhört stark." – BTJ

"Totalt självutlämnande!" – Magasinet Tara

"En helt otrolig självbiografi" – Tidningen Cheval

När: Sept. 21, 2017, 6 p.m. - Sept. 21, 2017, 8 p.m.

Var: Scandic Malmen, Götgatan 49-51 / Stockholm

Arrangör: Annika Taesler författare