Cykelmekkväll för kvinnor och transpersoner


En extraöppen separatistisk onsdag! Det betyder att endast du som kvinna, eller transperson är välkommen!

Eftersom cykelsfären, och speciellt i verkstäderna, traditionellt sätt domineras av män kan det för vissa personer kännas svårt eller till och med obekvämt eller läskigt att ta plats där. Därför vill vi ge er möjligheten att bekanta er med miljön, lära känna verktygen och förstå de olika delarna på er cykel.

Cykelköket Bagarmossen är en plats för alla, och vi strävar alltid efter att alla som kommer ska känna sig välkomna vid alla tillfällen! Men det skadar inte att ge lite extra utrymme åt de som inte annars tar lika mycket plats!

Vi välkomnar så klart också kvinnor och transpersoner som redan är duktiga cykelmekaniker och som ser cykelköket och verkstäder som sitt Mekka. Att vara en förebild för andra och visa att vi finns är nog så viktigt!

Cykelköket är en gör-det-själv-verkstad, men det finns alltid volontärer på plats att fråga som ibland kan svara och ibland kan hjälpa till att hitta ett bra klipp på YouTube som förklarar ☺

Om du som besökare vill att vi går igenom någonting speciellt, som att laga en punka rikta ett skevt hjul eller vilka delar som ska smörjas och oljas så tveka inte att säga till så ordnar vi en minigenomgång!

Välkomna!

När: Sept. 20, 2017, 7 p.m. - Sept. 20, 2017, 9 p.m.

Var: Lillåvägen 71, Bagarmossen / Stockholm

Arrangör: Bagarmossens Cykelkök