Live på Hatten: LN Sisters (IN)


Traditionell indisk musik på Hatten! Systrarna Lalitha och Nandini kommer från en berömd familj i Indien och de är den fjärde generationen av musiker i sin släkt. Från tre års ålder har de ambitiösa violinisterna haft målet att bli det som skulle ta oss andra flera decennier av erfarenhet att ens komma i närheten av.

Systrarna bär facklan för en musiktradition inlindad i mystik och livligt berättande som ofta är närmare våra drömmar än vår omedelbara omgivning. Musiken framförs av systrarna som en gåva till det gudomliga vars syfte är att stilla själen.

Ikväll utforskar vi deras äventyr både bakom och framför musiken tillsammans med dem!

Fri entré. Öppet till 01:00.

När: Sept. 14, 2017, 9:30 p.m. - Sept. 15, 2017, 1 a.m.

Var: Far i Hatten, Folkets Park / Malmö

Arrangör: Far i Hatten