Maktsalongen Stockholm


Välkommen till Maktsalongen Stockholm; ett nätverk som samlar unga (17-30 år ish) kvinnor som är engagerade (ideellt eller avlönat) i ideella organisationer/rörelser/föreningar/idrottsklubbar eller liknande i Stockholmsområdet!

Bjud in alla engagerade genier du känner och anmäl dig till träffen senast 26/10!

Obs platserna är begränsade så anmäl dig asap!

◆ På träffen

Vi kommer att snacka om allt som är fantastiskt, frustrerande, roligt, störigt, peppande, utmattande och grymt med att ha ett starkt engagemang och vara ett ideellt geni!

Dessutom kommer vi workshopa, äta god lunch, fika och lyssna på gästföreläsaren Ailin Moaf Mirlashari som är kultursocionom, aktivist, konstnär och grundaren till det intersektionella feministiska nätverket och föreningen StreetGäris!

Nätverksträffen kommer att hållas av Maktsalongens nya verksamhetsutvecklare tillika coolaste ever; Zippora Sznajderman.

◆ För vem?

Maktsalongen Stockholm välkomnar dig som är ung (17-29 år ish), identifierar dig som kvinna och är engagerad (ideellt eller avlönat) i en kultur- eller idrottsförening, rörelse, politiskt förbund, samfund eller annan idéburen (icke vinstdriven) organisation i Stockholmsområdet! Ditt engagemang kan visa sig genom att du exempelvis sitter i en styrelse, jobbar på kansliet eller utan officiell titel ofta är den som styr i eller går på möten/träningar/demonstrationer/träffar eller liknande som är relevant för er organisation!

◆ Varför?

Syftet med nätverksträffen är att samla engagerade genier i Stockholmsområdet med det ultimata målet att ta över världen tillsammans. Typ så. Förhoppningen är att vi får en gemenskap och ett tryggt rum för systerskap där vi kan djupdyka i ämnen som engagemang, makt, ledarskap, feminism, strategier, inspiration, pepp och helt enkelt ha grymt kul tillsammans!

◆ Begränsat antal platser

Anmäl dig så snart som möjligt men senast 26/10 i länken nedan.

Träffen anordnas i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm och vi kommer att hålla till i deras lokaler på Hantverkargatan 12!

Vi ses 29:e oktober kl 11-16 på höstens mäktigaste dag! ♥

När: 29 oktober 2016 09:00 - 29 oktober 2016 15:00

Var: Studieförbundet Vuxenskolan, Hantverkargatan 12 / Stockholm

Arrangör: Maktsalongen