Klubb Tjejbaciller - DEEP CLUB (female fronted)


~ KLUBB TJEJBACILLER @ DEEP CLUB LÖRDAG 3/9 ~

TJEJBACILLER ÄR TILLBAKA!!! Den här gången har vi en hel våning för oss själva, med egen bar och separat peppigt dansgolv! Lika grym musik som senast, samma feta stämning men lite mer exklusivt helt enkelt. VIP för alla som vill komma och dansa med oss till den bästa female fronted-musiken som finns. Det blir 80-tal, 90-tal och sånt som precis börjat spelas på radion. Inga genrer lämnas ute. Den enda gemensamma nämnaren under natten är att allt är skapat, skrivet, eller framfört av kvinnor! Vi kommer dansa till allt från Whitney Houston och t.A.T.u till Rihanna, Veronica Maggio och Grimes. Fem timmar hits och dans, alltså.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VIKTIG INFO:

Det enda du behöver göra är att du i dörren betalar det ringa inträdet på 100 kronor och säger att du vill gå på TJEJBACILLER (detta är viktigt då du får en specifik stämpel för just detta evenemanget och dess dansgolv och bar. Typ som ett hemligt lösen, kul va?). Dock kan du ändå som vanligt gå emellan vårt dansgolv och de andra, samt ta del av kareokeloungen på nedervåningen.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alla är välkomna att komma och skaka sina lurviga i nattens dimma med oss. Kom och gör dig själv och oss glada!

TÄVLING: Den som lyckas ta med sig flest vänner och säger till oss i DJ-båset har chans att vinna 3 exklusiva ölbiljetter!!!

VAD? Female fronted nattkubb på DEEP. Bakom musiken står denna kväll DJs Ragatha Christie och Moder Mord.

VAR? DEEP CLUB, Amiralsgatan 20, Malmö.

NÄR? Lördagen den 3e september 00.00-05.00

ÅLDER: 20 år (gästlista för de mellan 18-20 år finns, maila e.christinamoreau@gmail.com för- och efternamn)

INTRÄDE: 100 kr

När: 3 september 2016 21:59 - 4 september 2016 03:00

Var: Deep Club, Amiralsgatan 20 / Malmö

Arrangör: Tjejbaciller