Jordens Hjärtslag - en JordAnde festival


Jordens Hjärtslag – en JordAnde festival.

I fullmånens sken tänder vi elden.

19-21/8 Svea Park i Kaxås

ca 6 mil från Östersund, Jämtland.

Temat är Eld.

Elden som livskraft, ursprungskälla, som kärlek och Frejas glöd... räkna med många stunder runt vår heliga eld (som brinner hela helgen) där vi väcker kraft och delar den i vår stora väv runt jorden...

En Jord, ett folk. Alla väsen, allt liv lika värdefullt.

Varmt välkommen till en innerlig helg där vi delar fantastiska workshops, musikuppträden, diskussioner, trumcirklar och andra ceremonier. Marknad, café med mera finns. Bor gör den som vill gratis i all enkelhet i egna tält/husvagnar/bilar, eller så får ni direktioner till campingar i närområdet. Hela helgens program samt alla ledare till cirklar, workshops, artister och utställare med mera finns presenterade i egna fotoalbum på sidan (länk nedan).

För att köpa festivalpass förköp: Sätt in 700:- på vårt kontotsenast Fredag 12 Augusti. Därefter blir det att betala vid grinden :)

OBS OBS OBS!!!

Du MÅSTE skriva ditt namn på din bankinsättning/överföring, annars finns det ingen som helst möjlighet för oss att veta vem som satt in dessa pengar!!!! OBS OBS!!!! Detta är VIKTIGT!! Ser vi inte vem som satt in pengarna kan vi inte pricka av dig då du kommer heller...

Ditt namn prickas av på en lista vid grinden när du kommer, så ta med legitimation eller kvittot på din insättning. Barn under 15 år går gratis endast med målsman/ansvarig vuxen i sällskap. Vi tar inte ansvar över barn på området, även om alla barn med vuxna är varmt välkomna :) Hundar är tillåtna i koppel. (Sagoberätterskor till barnen utlovas ♥ Ungdomar 15-18 år samt pensionärer: kontakta oss på info@ravenstar eller 0738480913 så får du biljettinformation)

Kontonamn: Jordens Hjärtslag Festival Kontonummer: 980 260 248 Clearingnummer: 6370 Kontohavare: CAROLA OLSSON

CAMPINGINFORMATION:

Det finns camping i Kaxås med det är inte alls nära festivalplatsen, så vi har fått tillåtelse att sätta upp tält i anvisat område utanför festivalplatsen. Då kan man också använda toaletterna på området. Men i dagsläget har vi ingen dusch eller kök att låna ut så se det som en "vildmarks camping", ta gärna med egna friluftskök mm och se till att lämna platsen i skönhet sedan: Parkeringen är också stor, där går det utmärkt att stå med husbil/husvagn. Med tanke på hur primitivt detta blir så tar vi inte betalt för någon camping heller, alla som vill får stanna gratis. (Men obs att vi vid en eventuell nedskräpning eller dyligt kommer att ta ut en städningsavgift.)

Det kommer inte att vara tillåtet att ha egen försäljning av varor och tjänster utanför området.

Hoppas vi ses i sommar!!!!!

Festivageneral Lola telefon 0738480913 mail info@ravenstar.se

När: 19 augusti 2016 09:00 - 21 augusti 2016 15:00

Var: Svea Park, Kaxås Offerdal, Jämtland / Östersund

Arrangör: Jordens Hjärtslag