Feministisk Byggläger 2016


Välkommen till 2016 års Feministiska byggläger!

För tredje året i rad är det äntligen dags för ett fantastiskt Feministiskt byggläger utanför Umeå! Förra våren intog 65 byggpeppade feminister en gård i Västerbotten för att under en långhelg bygga, skratta och hänga tillsammans. Vi klöv timmer för hand och timrade bänkar, murade utekök med gamla metoder, isolerade rum, täljde, återbrukade, motorsågade, svetsade tandemcyklar, lärde oss om el, badade i iskallt hav, såg film, och dansade oss igenom natten!

Nu är det dags igen för nya workshops på en ny gård med nya och gamla vänner. Programmet är inte helt bestämt än, men planerandet pågår för fullt och mer information kommer vartefter på hemsidan och facebook - så håll koll! Inga förkunskaper krävs!

Lägret välkomnar trans*personer, kvinnor och tjejer över 15 år. Lägret är veganskt, alkoholfritt och drogfritt.

VAR: På en gård utanför Umeå, mer info kommer senare

NÄR: 9-12 juni

KOSTNAD: Lägret i sig kostar ingenting men vi tar ut en matkostnad på 300kr (självkostnadspris). Har du svårt att betala denna avgift, hör av dig så kan vi lösa det! Du står själv för din resa till och från lägret. Viss samåkning från Umeå centrum till platsen kommer kunna ordnas.

ANMÄLAN: Anmälan öppnar 1 april. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till feministisktbygglager@gmail.com. När du fått ett bekräftelsemejl betalar du summan för maten under lägret. Först när du betalat är din plats garanterad. För att få känslan av sammanhang och gemenskap tycker vi att det är viktigt att alla är med hela lägret. Vi vill därför att du som anmäler dig kan vara med alla dagar. Lägret börjar torsdag kväll och pågår till söndag eftermiddag.

Det finns bara 30 platser i år, så anmäl dig snabbt!

När: 9 juni 2016 14:00 - 12 juli 2016 18:00

Var: / Umeå

Arrangör: Feministisk Byggläger