Rädda världen-skrivande för nybörjare med Fältbiologerna


Vill du testa på att skriva för en bättre värld? Då är den här insändarworkshopen för dig! Vi ses och skriver tillsammans insändare för en bättre miljöpolitik!

Fältbiologerna försöker skapa en grönare, hållbar och medmänsklig värld - och ett sätt att komma närmre det målet är att skriva insändare om olika miljöpolitiska frågor, från klimatflyktingar och köttfri måndag till vargar och gruvor!

Under här kvällen samlas vi för att tillsammans göra just detta: skriva insändare! Kvällen börjar med en kort mini-föreläsning med tips på hur en bra insändare kan se ut, och sedan skriver om de miljöfrågor vi själva känner för att skriva om.

Ta med en laddad dator (om du har - annars gärna papper och penna). Vi bjuder på mackor och té. Alla är varmt välkomna - oavsett om du aldrig skrivit någon insändare förut eller ej!

  • Tid: Torsdagen 18 februari 17:30. Alla som vill får komma redan från 16:00 för att umgås och dricka té!

  • Plats: Tegelviksgatan 40 (där Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland har kansli) i Stockholm. Precis vid busshållplatsen Barnängen, cirka 10 minuter från Slussen. Om du behöver hjälp att hitta, ring 0762508230!

  • Kontakt: Om du har frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Leo Rudberg på 0762508230 eller leo.rudberg@gmail.com!

  • Ålderstak: Eftersom Fältbiologerna är ett ungdomsförbund riktar sig denna aktivitet till alla under 26 år!

När: 18 februari 2016 16:30 - 18 februari 2016 19:30

Var: Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland, Solidaritetshuset Stockholm, Tegelviksgatan 40 / Stockholm

Arrangör: Stockholm City Fältbiologer