För allas trevnad


8-11 feb kl 19

13-14 feb kl 14

Stora Teatern har i samarbete med Vara Konserthus glädjen att presentera vinterns residencekonstnärer och den helt nyskrivna teaterföreställningen FÖR ALLAS TREVNAD!

Med avstamp i boken Män förklarar saker för mig av Rebecca Solnit har skådespelarna Åsa Gustafsson och Tove Wiréen samt regissören Nina Haber arbetat fram en föreställning, som berör det komplexa begreppet makt och som är en del i arbetet att vänligt men bestämt krossa patriarkatet!

TOVE WIRÉEN syns på både Göteborgs Stadsteater, Borås Stadsteater och i fria teatergrupper i Göteborg, såväl som skådespelare som regissör.

ÅSA GUSTAFSSON har sedan mitten av 90-talet ( i många års tid) såväl hörts i radio som synts i tv & på de västsvenska scenerna - nu senast i MENS på Tamauer.

NINA HABER, regissör och manusförfattare i detta sammanhang, har tidigare synts både på Göteborgs Stadsteater och som en av tre skådespelare i den feministiska teatergruppen Gruppen.

Artist-in-residence på Stora Teatern i samarbete med Vara konserthus.

9 feb Eftersamtal om feministiska strategier kl 21 - 22.30:

Kakan Hermansson, Nina Haber, Evin Ahmad, moderator Amie Bramme Sey. Fri entré men måste anmälas biljett@storateatern.se

När: 8 februari 2016 18:00 - 14 februari 2016 15:00

Var: Stora Teatern, Kungsparken 1 / Göteborg

Arrangör: Stora Teatern