1 dec- special! SUY + KLUBB HALLON + SARA GRANÉR!!


Hurra, välkomna till detta specialevent!

Direkt efter Stand Up Yours kommer det bli häng och klubb! Hallongrottans Kulturförening (som är med och producerar Stand Up Yours) kommer att köra den allra gulligaste klubben världen har skådat - nämligen - KLUBB HALLON!

Gästade DJ, som kommer spela låtar som peppar hen - är ingen mindre än fantastiska serietecknaren SARA GRANÉR! Dessutom kommer sprillans nya serieboken: "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leverera." finnas på plats för signering och inköp (ta med cash!).

Underbar lineup på Stand Up Yours 1 dec är:

ANNA LENA BERGELIN

Sångerska, skådespelare & komiker som slog igenom 1987 som en av programledarna i SVT:s Daily Live och var med kollegan Lill-Marit Bugge en av landets första kvinnliga humorduos. Tillsammans gjorde dom legendariska sketcher med karaktärerna Nancy och Carina & Marja och Agneta. Har också varit medlem i humorgruppen: En liten jävla kvinnorörelse (med Ann Westin, Yvonne Skattberg, Zeid Andersson.)

LILL-MARIT BUGGE

Och! Vi har den stora äran att ha med oss den andra halvan av ovanstående beskriven humorduo denna kväll! Komiker och regissör som eventuellt kommer läsa några av sina fantastiska dikter för oss, eller sjunga något eller göra något helt oväntat men garanterat briljant.

PELLE HELGESSON

Fenomenal komiker som vann Comedy Centrals tävling: Sveriges roligaste ansikte och varit nominerad till årets nykomling på Standupgalan 2014. Gör även succé på Youtube med klippen Pelle VS Telefonförsäljare.

HELENA SANDSTRÖM CRUZ

Skådespelare och regissör. Aktuell i år med de enastående produktionerna Girlnet i P1 och Välkommen till Prekariatet på Friscen/ KulturhusetStadsteatern. Har även skrivit manus till satirserien Mänskliga Nyheter, P1.

Håller i kvällen gör era tillgivna värdar: SHANTHI RYDWALL MENON och PERNILLA HAMMARGREN.

Biljettbokning på länk:

När: 1 december 2015 18:00 - 1 december 2015 22:30

Var: Södra Teatern, Mosebacke Torg 1-3 / Stockholm

Arrangör: Stand Up Yours och Södra Teatern