Uppmärksamma den internationella Flickadagen med Flickaplattformen!


Tycker du också att det snackas för lite om flickors rättigheter? Är du intresserad av att träffa massa aktörer som arbetar inom detta fält? Är du sugen på att bli inspirerad? Då tycker vi att du ska uppmärksamma den Internationella Flickadagen tillsammans med oss!

Söndagen den 11 oktober infaller den Internationella Flickadagen. Trots att den instiftades av FN 2011 har dagen inte fått den uppmärksamhet som den förtjänar. Detta vill vi på Flickaplattformen ändra! Vi kommer därför att dagen till ära hålla en fest för att uppmärksamma dagen! Vi kommer att bjuda på grymma artister och inspirerande talare och fokus kommer vara att lyfta flickor och deras rättigheter!

Eventet görs i samarbete med Flickrummet!

➳Konferencier: Hanna "HanaPee" Persson

➳Talare:

Agnes Eriksson

Maria Agné

Tora "Sparkles" Pleje

Sagal Yusuf

Rokibath Alassane

Jyothi Swahn Bai

Yolanda Bohm

➳På scen: May Dar, Maxida Märak (Fler artister tillkommer).

➳Medverkar gör även: Ebtisam Et, Nikki Hanseblad och barn-, äldre- och jämställdhetsministern Åsa Regnér.

OM FLICKAPLATTFORMEN

Flickaplattformen samlar aktörer som vill arbeta för jämställdhet och flickors rättigheter i Sverige och världen för att vi tillsammans ska kunna göra större skillnad. Genom Flickaplattformen belyser vi de brister som finns idag när det gäller flickors rättigheter och möjligheter, samtidigt som vi lyfter förebilder och framgångshistorier för att visa på hur vi kan förändra situationen. Flickaplattformen drivs av organisationerna Hungerprojektet och Crossing Boarders med finansiering av Svenska Postkodlotteriet.

När: 11 oktober 2015 10:00 - 11 oktober 2015 14:00

Var: Skyddsrummet, Söder Mälarstrand 25 B / Stockholm

Arrangör: Flickaplattformen