Vänsterdagarna i Malmö 12-13 september


Knappt ett år efter valet är det dags för Vänsterdagarna! Det är det största vänsterpartiträffen under året och över 1000 personer väntas delta.

Vänsterdagarnas program är späckat med över 45 programpunkter som innehåller något för de flesta. För kommun- och landstingspolitiker är det en chans till kunskaps- och erfarenhetsutbyte, för organisatörer och kampanjaktivister kommer det att finns mycket att lära. Alla partimedlemmar är välkomna och har en plats på Vänsterdagarna.

Kolla in programmet och anmäl dig här: http://vansterdagarna.vansterpartiet.se/

Lördag 12/9 kl 09 till 10.30 medverkar Feministiskt Perspektivs chefsredatör i ett samtal om arbetstidsförkortning.

Sex timmars arbetsdag – vad hände med frihetsreformen?

Panelsamtal

Sveriges befolkning vill ha kortare arbetstid, men hur tar vi steget vidare? Hur förverkligar vi den socialistiska och feministiska visionen om sex timmars arbetsdag? Seminariet fokuserar på hur vi genomför reformen med bibehållen lön, i hela samhället. Forskning, facklig kamp och ett feministiskt perspektiv möts i ett välvilligt samtal om hur vi lyfter frågan ytterligare en nivå.

Paneldeltagare: Anna-Klara Bratt, redaktör Feministiskt Perspektiv och Linda Svensson, ombudsman Transport Skåne och Jörgen Larsson, doktor i energi och miljö, Chalmers tekniska högskola i Göteborg Moderator: Ana Rubin, arbetsrättsjurist och medförfattare till Vänsterpartiets rapport Striden om Tiden.

När: 12 september 2015 07:00 - 13 september 2015 16:00

Var: Malmö / Malmö

Arrangör: Vänsterpartiet