3 x kulturkväll med Vänsterpartiet Malmö på Panora: Samtal - Pride - Fest


Vänsterpartiet ordnar en helkväll på Biograf Panora med kultur, musik, bio, mat, dans och fest som en upptakt till Vänsterdagarna. Och du är bjuden.

Denna kväll är för dig som deltar i Vänsterdagarna och kommer redan på fredag och för dig som är medlem (eller sympatisör) i Vänsterpartiet eller någon av alla våra organiserade och oorganiserade vänner i Malmö. Kom och skapa stämningen - glöm inte att boka biljett (se information nedan).

PROGRAM:

16.00-18.00

SAMTAL: Vänstern och Europa i förändring (195 platser)

Stor debatt under ledning av journalisten Kajsa Ekis Ekman med framgångsrika partier och rörelser i Europa. Gäster från grekiska Syriza, spanska Podemos och irländska Sinn Féin samt vänsterns EU-parlamentariker Malin Björk. Vi diskuterar vänsterns roll, läget för kampen i europa men också hur de blivit framgångsrika och växande rörelser med alla utmaningar.

Anmälan (max 195 platser): http://goo.gl/forms/jYkR5q7chP

18.30-21.00

BIOVISNING: Pride (2014) med efterföljande samtal

Vi visar den kritikerrosade filmen Pride (2014). Den sanna historien om brittiska HBT-aktivister som bestämmer sig för att starta en insamling för de strejkande gruvarbetarna i Thatchers Storbritannien. Om solidaritet, möten och motstånd. Efter filmen följer ett Q&A några av de filmen porträtterar. Dessutom spelar Jan Hammarlund några homohits.

Anmälan (max 195 platser): http://goo.gl/forms/yI5eN6aTNq

20.00-01.00 KULTURFEST

En sprudlande kulturkväll med artister som Anne Feeney, David Rovics och Kristian Svensson. Och inte minst Idas Aplonia som bjuder upp till proggbalkan och dans. Musiken startar redan 20.30 så kom i tid!

Anmälan: http://goo.gl/forms/S5dKQg41Zw

MAT OCH DRICKA PÅ PANORA:

Du kan köpa mat från våra grillar och grytor samt dryck i baren från 18.00 till solidariska priser. Det finns både vegetariskt och kött liksom schysst öl och vin samt alkoholfria alternativ.

Cash is king på Panora, men SWISH går också bra.

BILJETTINFORMATION

Det hela är kostnadsfritt men kräver att du har en separat biljett till var och en av aktiviteterna. Vill du delta i samtliga arrangemang måste du alltså boka TRE olika biljetter eftersom antalet platser är begränsade. Anmäla görs i särskilt formulär via länkarna ovan kring respektive aktivitet. Har du redan bokat plats till samtalet i samband med konferensanmälan är du garanterad plats till detta. Först till kvarn gäller!

FOTOBIENALEN

På Panora pågår fotobienalen med följande utställningar:

  • There are no homsexuals in Iran av Laurence Rasti

  • The Kafaala Consequence av Lucas Pernin

  • Stories om och med The Freedom Theater i Jenin

  • Mensmagi av och med Mensmagi

  • Yearbook av Aanna de Beer

När: 11 september 2015 14:00 - 11 september 2015 23:00

Var: Biograf Panora, Friisgatan 19D / Malmö

Arrangör: Vänsterpartiet Malmö