Feministiskt Forum Stockholm 2015


När feministiskt forum arrangeras den 9 maj 2015 på ABF-huset i Stockholm, gör vi det för tionde gången. Under tio år har vi tillsammans träffats för att skapa feministisk debatt, utveckla strategier och därmed bidragit till samhällsförändring.

Under de här tio åren har mycket hänt. Både i den feministiska debatten, men också i samhället och världen utanför. På en del håll går vi framåt. På andra bakåt. Vi vill dock fortsätta framåt.

Tillsammans med alla organisationer och privatpersoner som arrangerar de drygt 45 programpunkter under dagen hoppas vi få mängder med spännande diskussioner. Om var är feminismen på väg och vad kan den förändra nu? Vilka utmaningar står vi inför? Vilka strategier vi har lärt oss fungerar bäst? Hur den feministiska kampen eller kamperna bör organiseras? Och vad betyder feminism när den omsätts i praktiken?

Samtliga salar är möjliga att nå med hjälp av hiss. Det finns hörslinga i alla salar utom Branting, Per-Albin och Hägersten-Skarpnäck.

Vi jobbar med fortfarande med att ordna teckenspråkstolkar till forumet och kommer återkomma med vilka programpunkter som kommer tolkas.

Efter en hel dag med Feministiskt Forum på ABF-huset avslutar vi med en ordentlig fest! I år huserar festen på Debaser Strand! Kom och mingla, dansa, lyssna på grymma liveakter och filosofera tillsammans med andra forumsbesökare!

Länk till programmet:

När: 9 maj 2015 07:00 - 9 maj 2015 20:00

Var: ABF-huset, Sveavägen 41 / Stockholm

Arrangör: Feministiskt Forum Stockholm