Sök till årets omgång av Fredsakademin


Är du intresserad av fredsfrågor och vill lära dig mer om opinionsbildning, påverkansarbete och föreningsengagemang? Ansök till Fredsakademin 2015!

Om du är beredd att satsa lite av ditt engagemang på att ge dig själv och fredsarbetet en starkare bas för framtiden, är Svenska Freds villigt att ge dig en gratis utbildning i ledarskap, fredsfrågor, opinionsbildning och påverkansarbete. Kursen leds av föreningens ordförande och som deltagare kommer du även att få träffa andra ledare inom fredsrörelsen, opinionsbildare, liksom kunniga i olika sakfrågor. Du som söker är 18-25 år gammal. Du är redan i dag eller blir i samband med att kursen startar medlem i Svenska Freds. Vid slutet av kursen får du ett intyg på att du har gått en utbildning på Fredsakademin.

Antalet kursdeltagare är ca 8 personer. Ansöker gör du genom att skicka ett personligt brev (max 1 A4) där du förklarar vad som gör dig lämplig och varför du vill gå en utbildning på Fredsakademin samt hur du skulle vilja arbeta med fredsfrågor i framtiden.

Frågor om utbildningen besvaras av Anna Ek. Ansökan skickas till anna.ek@svenskafreds.se senast 10 april.

När: 18 april 2015 08:00 - 3 oktober 2015 15:00

Var: Svenska Freds kansli, Polhemsgatan 4 / Stockholm

Arrangör: Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen