Klubb Makten presenterar: Beatrice Eli och Min Stora Sorg


Den 28:e mars har vi äran att presentera Beatrice Eli med support av Min Stora Sorg! Det kommer bli en storslagen kväll som ni är galna om ni missar!

Det är knappast svårt att bli avundsjuk på Beatrice Eli. På den där rösten till exempel, hennes förmåga att skapa musik som både är stenhård och berör. Eller på hennes kompisgäng med (andra) låtskrivargenier som Ji Nilsson, Marlene och Julia Spada.

I höstas släppte hon sitt debutalbum ”Die Another Day” som fick kritikerna att gå bananas och tävla om att hylla henne. På P3 Guld tog hon hem priset för ”Årets pop” och de senaste singlarna ”Girls”, ”Moment of Clarity” och ”Trust Issues” har alla spelats flitigt på radio och gjort henne till en P3 favorit. På rekordtid har hon blivit en maktfaktor och ikon inom svensk musik och vi kan knappt bärga oss tills hon äntligen äntrar Klubb Maktens scen.

Min Stora Sorg sägs vara något utöver det vanliga live, hon utmärker sig med fläktar, dans, storslagna kostymer, hög bas, stor intensitet och egensinnighet.

Ann-Sofie ”Anso” Franscisa Lundin, som hon egentligen heter, har hållit på med musik ända sedan tonåren. Plattan ”Mvh Anso M§§” släpptes 5 februari förra året och innehåller 9 sånger om sorg och svek, revanschlusta och hopp. Om att bryta upp och säga förlåt. Den första singeln ”Jag står kvar” fick stor rotation på P3 och uppmärksammades även mycket i olika musikmedier.

I DJ-båset kommer DJ Topthat att spela skivor med Reggaeton, Trap, Moombahton, R&B, Rap, Electro, Dirty House, Hip-Hop, Pop, Afrobeat, och Dancehall.

Tid: 21-02

DJ: Topthat (No limits Crew)

Inträde: 120 kr

Åldersgräns: 20 år

När: 28 mars 2015 20:00 - 29 mars 2015 01:00

Var: Bistro Norrland, Norrbottensteatern, Norra hamn / Luleå

Arrangör: Musikens Makt