”De goda stormade scenen och förtryckarna tog till flykten.” i galan Red Alert.

Förtryckarna tog till flykten på wrestlinggalan Red Alert

2018-05-23 | Helena Brors padlock

KRÖNIKA/SPORT

Red Alert! – högsta tänkbara katastroflarm samt namnet på STHLM Wrestlinggalan lördagen den 12 maj i Slaktkyrkan. I stället för en inledningsmatch startade balunsen med ett kungörande från Partiet. Helena Brors rapporterar i wrestlingkrönikan.

– Nu är det så här, sa den leda Ken Malmsteen. Att i kväll så kommer Partiet att lägga ytterligare en så’n här (gestikulerade mot sitt mästarbälte) till våran lista! När 140 kilo mänsklig pansarvagn, utrikesministern för Partiet, Harley Rage möter Butcher i kvällens main event! Det vill säga; om Butcher vågar komma hit! Jag har nämligen hört att Butcher har lite ont i en arm. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att vi bröt hans arm för två månader se’n med min järnnia!

Slemsteen skulle, enligt egen plötslig utsago, gå en match om Stockholmsbältet mot GBG Wrestlings El Vecino. Densamma hann inte fram till prosceniet innan Partiets representanter flög fram och gav honom kompanistryk. När de var klara flängdes den nätta mexikanen in i ringen. Stekaren stampade loss på hans nacke. El Vecino fick övertaget med snabbhet och spinebusters. Partirepresentanten kontrade med råstyrka och vann raskt på pinfall. Kompanistryket återupptogs.

Wonderboy gjorde oväntad entré. Han ville skipa rättvisa samt se efter om mexikanen behövde vård. Kordongen av partimedlemmar sjappade. Underifrån podiet framkrälade en varelse, som såg ut som något ur Buffy the Vampire Slayer. The Rake, en demon med tomt gapande ögonhålor och stilettvassa klor, gjorde debut. Sin stelhet till trots fällde den en förbryllad Wonderboy med en cobra clutch driver och försvann lika raskt som den hade dykt upp.

Så var det äntligen dags för nattinéns egentliga första krakel; Ballmangler Bäck mot Cliff Pettersson. Den senare ville ha revansch för att den förra helt oprovocerat hade knuffat, skrevsparkat samt luffarstämplat honom vid ett tidigare tillfälle.

– Till å’ börja me’ e’re djevligt okamratligt å’ komma å’ sparka nå’n bakifrån mellan benen ner ja’ står å’ håller på å’ fixar en deal med min polare ute i Fiskis, sa Centans sheriff. Å’ fö’re andra så e’re djevligt dålig stil att du har raidat Michael Jacksons dödsbo för å’ sno den der jackan!

Den skymfen fick scrotumsparkaren att puckla på Cliffs rygg innan klockan hade klämtat. När matchen väl hade börjat vågade han knappt släppa repen. Kungen av Kungsan pressade in honom och fällde honom över desamma. Lavetter mot kinder respektive bröstvårtor följde. Protagonisten tvang in antagonisten i en ringhörna och vickade våldsamt in sin stuss i hans skrev flera gånger om.

Bäck var inte bättre än att han snörde loss och förflyttade en hörnkudde medan domaren var distraherad. Han föll dock på eget grepp när Pettersson slog hans huvud mot den kuddlösa stolpen. Likväl vann testikelmanglaren på en cradle.

PT:s invitational, det mest långlivade och avskydda inslaget, var schemalagt. En egenrättfärdig Media-Jeppe struttade in med några DVD-fodral i handen. Slaktkyrkan dundrade av publiken emfatiska burop.

– Jag och PT, vi startade vårt samarbete förra galan, sa jeppen. Vi hade då lokaliserat att det är djävligt mycket fetton i publiken. Men vi har lösningen på det. Det handlar om det här jag håller i min hand. Nog om det. Över till kvällens huvudperson; det här är PT-tv med PT!

Ortorektikern joggade in på sitt vanliga odrägliga vis.

– PT hör inte hemma här, gastade ett segment av församlingen. Fuck you, PT! Fuck you, PT!

– Där intellektet tar slut tar svordomarna vid, suckade den personliga torteraren.

Ett säljsnack för fitnessfaraons och hipsterns kommande tränings-DVD följde. 20 kilos viktnedgång på tio dagar garanterades. Delar av auditoriet menade att PT säkert var pank.

– Jag ska hjälpa en wrestler, som har det svårt med språket, förklarade fitnessgurun frikostigt. Han har det svårt med träningen, han har Sveriges kanske plattaste rumpa. Stanislaw van Dobroniak!

Den plattgumpade polacken blev inknuffad och såg sig förvirrat omkring. Lockad av publikens välkomnande glädjerop gjorde han månglarna sällskap i manegen.

– What is he? frågade Stanislaw och pekade på mediakonsulten. Who is that?

– Who is he, rättade PT.

– Porno, sa Stanislaw och pekade på ett av de tomma fodralen.

Han fick fodralet, öppnade det och höll det uppochned i hopp om att en skiva skulle trilla därur. När så inte skedde spottade han i varan och slängde ut den i publikhavet. Månglarna fick avlägsna sig utan att ha månglat något.

Enligt planen skulle nu amasonen Sixt möta sirenen Aya Frick, kvinna mot kvinna. Amasonens ankomst fick oss alla att sprudla av fröjd. Utmanerskan uteblev. I hennes ställe trädde hennes partikamrater fram i sällskap av den norska mesostkonnässören Espen Olsen. Han var Ayas ersättare. Den kollektiva fröjden utbyttes oförtövat mot vrede. För ovanlighetens skull ingrep kommissionär David T Weaver och gav domaren direktiv.

– Trym, if any member of The Party gets involved in any match or if they even show their face ringside, I am gonna have you instantly banned from ringside or disqualified!

Krafthuset Sixt mörade upp efeben med cactus clotheslines och powerbombs. Espen jämrade sig ömkligt. När han försökte strypa sin opponent mot topprepet protesterade faktiskt domaren. Sixt stod pall för kaskader av sparkar mot äggstockar och livmoder. Hon fortsatte utdela bastonader samt Samoan drops. Döm om allas vår gamman när Sixt vann medelst headscissors.

Aftonens tagteam match stod mellan det rysk-polska laget Yuri Kosinski och Stanislaw van Dobroniak samt det manx-svensk-norska laget Marcus of Man och J.O. Hansen. De mjukisbyxade slaverna dansade in utrustade med vodka och kindpussar.

Marcus spiralvred Yuri i ett segslitet armlock. J.O. nöp Dobroniak i öronen och näsan. Polacken lyfte upp ryssen så att densamma kunde sparka fusknorrmannen på adamsäpplet samt fälla britten. Stanislaw skulle just till att segra på en cover när Hansen sparkade honom i bakhuvudet så att han kom ur koncepterna.

Mitt i allt dök PT upp med sina DVD-fodral. Han blev utsparkad och landade mjukt på Media-Jeppe. Östblocket förlorade på en cradle mot Kosinski. Dobroniak fälldes av den personliga torteraren utom tävlan. Hipstern och ortorektikern lämnade DVD-fodralen på sina offer.

– Free DVD, utbrast Yuri förtjust.

– Did we win? Frågade Stanislaw förvirrat.

Nästa fuktel var en fortsättning på The Rakes lömska anfall mot Wonderboy. Den gråblanka demonen stapplade in och tryckte sig hotfullt mot undertecknad. Den luktade inte pioner direkt. Ramlet igenom utstötte den ett rysligt, gällt kacklande. Underpojken tjöt av smärta när de demoniska klorna klöste upp hans ryggtavla. Med faunsprång och kullerbyttor vidmakthöll monstrositeten övertaget. Den gjorde flera monstruösa försök att slita av motståndarens mask.

Tids nog lurade Wonderboy The Rake till att trilla över topprepen och landa på främre bänkraden. Med ett fasansfullt läte sköt den undan bänken varpå den hade landat, så att när protagonisten dök efter landade han på golv och ölflaskor. Till församlingens lättnad vann till sist Wonderboy på pinfall.

Stunden var kommen för huvudattraktionen; en titelmatch om det svenska tungviktsmästarbältet mellan dess innehavare The Butcher och Harley Rage.

– Butcher vågar inte ens komma hit och ni kan lika gärna ge mig bältet redan nu, sa utmanaren utmanande och ryckte åt sig sagda bälte.

Men slaktaren vågade sig visst till Slaktkyrkan. Han tänkte förlora tungviktsmästartiteln utan att sätta upp motstånd. De bägge mastodonterna formade djuret med två ryggar. Charkuteristen släpade skåningen genom ringen och smällde in hans huvud i var och en av ringhörnorna. Harleys armbågningar och sparkar föreföll inte ha någon verkan på The Butcher. Pankrationen rörde sig ut i folkmassan. Pansarvagnen blev alltmer andfådd av knytnävsslagen mot hans magvalkar.

Det stånkades och stångades. Bådadera kombattanterna var i tyngsta laget för att lyftas upp. Likväl förmådde slaktaren slita upp skåningen, dänga ned honom och vinna på pinfall. Det vill säga The Butcher skulle ha vunnit om domaren hade räknat. Domare Shao-Lin påstod sig vara oförmögen att hålla upp fingrarna då han hade lite ont i en arm. Den regerande tungviktsmästaren avbröt tvekampen för att dividera med domaren. Det gav utmanaren tillfälle att resa sig och bakhållsanfalla.

Harley Rage överbemannade The Butcher och nedhöll honom länge nog för att domaren skulle klassa det som seger. Partiets utrikesminister korades som ny svensk tungviktsmästare. Resten av Partiet anslöt sig till segeryran. Shao-lin drog av sig domarskjortan och blottade en tröja med Partiets logga. Domaren var partimedlem. Han hade varit det hela tiden.

Ken Malmsteen drog igång ännu en monolog om Partiets storslagenhet. Församlingen försökte överrösta honom. Anförandet avbröts av att Sixt, El Vecino, Cliff Pettersson, Wonderboy, Stanislaw van Dobroniak, Yuri Kosinski och The Butcher gjorde entré i samlad tropp. De nedtrampade hade enats i solidaritet.

– Ken Malmsteen, inledde Cliff. Du e beviset på att man kan spraytanna en hög med skit och kasta hur mycket guld som helst på den, men den kommer fortfarande vara en hög med skit! Och Partiet, ni har hållit på hela året å’ fubbat å’ fulat å’ kört eran djevla översittarstil! Men det e’ fucking slut på det nu!

Som om inte en upprorisk septett vore nog för att få Partiet att bäva studsade Timmy Force fram. De goda stormade scenen och förtryckarna tog till flykten. Kanske var det den utgången galatiteln Red Alert! Hela tiden hade åsyftat.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: