Djurgården vann mot HV71 igen

2017-01-27 | Felicia Mulinari padlock

SPORT

Under onsdagskvällen avgjordes två viktiga hockeymatcher. Sundsvall mötte Leksand på hemmaplan. Det hindrade inte Leksand från att ändå ta hem segern med hela 9-4. Redan efter första perioden hade matchen avgjorts, när Leksand ledde med fem mål. Då tog Sundsvall tillfället i akt att byta målvakt och stoppade istället för Anna Engström in Caroline Lambert men det räckte inte

.

Samma kväll mötte HV71 Djurgården med 60 personer som tittade på Kinnarps Arena. Spelaren Tina Enström gav Djurgården ledningen med 1-0 i första perioden, vilket Andrea Dalen förstärkte med ett mål i samma period. Matchen avslutades med 4-1 till Djurgården, vilket innebar att Djurgården tog hem segern mot HV71 för tredje gången i rad i samma säsong.