Fler matcher från Basketligan ska direktsändas på webb

2016-12-20 | FemPers padlock

SPORT

Bevakningen av svensk basket utökas och minst 20 matcher ska i vinter och under slutspelet i vår visas på webben. Det är produktionsbolaget Sportsground och Basketligan dam som gemensamt satsar på webb-tv.

– Sportsground har genom ett förtroendefullt samarbete med bland annat Basketligan herr visat att de levererar sportsändningar av hög kvalité. Det känns både tryggt och stimulerande att vi tillsammans kan påbörja resan med att göra Basketligan dam ännu mer tillgänglig. Att Svenska basketbollförbundet stöttar idén stärker saken, säger Basketligan dams förenings styrelseordförande Per-Olof Persson i ett pressmeddelande.

– Intresset för basketen fortsätter växa och avtalet om webbsändningar av minst 20 matcher i Basketligan dam är en bra möjlighet för våra föreningar, spelare och sponsorer att marknadsföra både sig själva och vår sport. Alla Sveriges basketälskare är bara att gratulera, säger Mats Carlson, ordförande Svenska Basketbollsförbundet.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: