Mian Lodalen berättar om när hon ”pattade” Mari Ljungstedt i Spanien.

Moa Svan med gäster släpps på webben

2013-03-01 | Anna-Klara Bratt padlock

KULTUR

Moa Svan med gäster släpps på webben.

– Jag vill att alla ska få ta del av det här, och när public service inte kan producera den här typen av kvalitet, så gör vi det helt enkelt själva, säger Svan inför webbpremiären på fredag kväll.

Webbpremiären äger rum fredag kväll 20:00 på Moa Svan med gästers hemsida.

Här köper du biljetter till nästa show den 12 mars.

Du kan också följa uppdateringar om Moas Svan med gäster via showens Facebook-sida.

Den 5:e februari hade Moa Svan med gäster premiär på på Bio Rio. Efter showen har ett team spelat in och gjort ett tv-program så alla att kunna se showen gratis på webben. Fredag kväll klockan 20:00 släpps första programmet på Moa Svans hemsida.

I programmet medverkar Maria Sveland, Mian Lodalen och Nour El-Refai. Melody Farshins stand-up är med, musik med Ayesha och humorinslag signerat Pernilla Hammargren.

Nästa show äger rum den 12 mars på Bio Rio i Hornstull i Stockholm. Då medverkar Lo Kauppi, Elisabeth Ohlson Wallin och Nasim Aghili. Även den showen kommer att filmas och släppas på Svans hemsida. Då med Biacna Kronlöf på stand-up och musik med Abjeez.

– Jag vill att alla ska få ta del av det här, och när public service inte kan producera den här typen av kvalitet, så gör vi det helt enkelt själva, säger Moa Svan.

Filmproduktionen är ett samarbete med Beatrice Dehkordi Martinez som filmar och Maria Åkesson som redigerar.

– Två coola brudar som precis som jag, alltid annars jobbar tillsammans med män och under någon annans regler och instruktioner. Det här är för publiken och för alla som är med, ingen annan, säger Svan.


Göra det själva

– Det är för yttrandefriheten. Jag tror de flesta förstår att Mian Lodalens legendariska pattnings-historia inte direkt hade kommit fram i Skavlan eller Hubinette. Jag vill flytta gränserna för vad vi får göra i det här formatet och testa och utveckla utan att ha någon som säger KÖR eller sätter en OK-stämpel på projektet. Nu har vi testat att filma, och tyckte det blev så pass bra att vi valt att ge ut det som ett 42-minutersprogram.

Programmet kommer släppas klockan 20:00 fredag kväll på Moa svan med gästers hemsida.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: