Separatistiska nätverk en affärsstrategi

2013-02-01 | FemPers padlock

EKONOMI

Matronanätverken startar en affärsnätverksgrupp för män. Lena Törner startade affärsnätverk för kvinnor för fyra år sedan som finns etablerade i fyra områden i Stockholms län: Solna-Sundbyberg, Kista, Södermalm-City samt Östermalm-Täby.

Bakgrunden var att hon som egenföretagare sett att kvinnor och män gör affärer på olika sätt.

– Vi behöver olika mötesplatser för att vi är så olika vi män och kvinnor. Självklart ska vi ha som målsättning och ambition att kunna vara i gemensamma nätverk men så länge det inte fungerar optimalt behövs de olika mötesplatserna, säger Lena Törner.

Män har varit välkomna som gäster och uppskattat träffarna. Det är därför som en mansgrupp startar under våren, framgår av ett pressmeddelande från Matronanätverken som Lena Törner i dag driver tillsammans med Sanna Törner.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: