Allt är möjligt tilldelas 100 000

2011-06-24 | FemPers padlock

INRIKES

Det mediekritiska nätverket Allt är möjligt får tilldelas 100 000 kronor ur Stiftelsen Olof & Caroline Wijks utvecklingsfond, efter motion från Jöran Fagerlund (v), Anjelica Hammersjö (v) och Mir Englund-Dusim (mp).

Tanken är att pengarna ska gå till verksamhetsutveckling. Detta är andra tillfället Göteborgs kommun uppmärksammar Allt är Möjligts arbete.

– Förhoppningen är förstås fortsatt stöd av detta slag, och att vårt arbete också får ökad genomslagskraft så till vida att kommunen i ökad utsträckning också efterfrågar våra tjänster i den egna kompetens- och jämställdhetsutvecklingen, säger Allt är möjligts ordförande Lena Ulrika Rudeke.

– Styrelsen kommer att diskutera användningen av medel vid nästa möte i relation till den verksamhetsutveckling som redan är planerad, de möjligheter vår ökade ekonomi ger och vilka som avsätts till utvecklingsarbetet.  

Allt är Möjligt har precis lämnat sitt arkiv till KvinnSam, de kvinnohistoriska samlingarna på UB vid Göteborgs universitet. Där kommer man att gå igenom materialet, som sedan blir tillgängligt för allmänheten.

Ett större mediekritiskt projekt är under planering i samarbete med en rad större organisationer på nationell nivå. Nästa år firar Allt är Möjligt 15-årsjubileum.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: