Vem är Barbro?

2011-04-08 | Katerina Nilsson padlock

KULTUR

På söndag mellan 14-17 är det vernissage och modevisning på Fenix på Södermannagatan 38 i Stockholm. Rebecca Dalström och Mathilda Trensare Montano står för utställningen Vem är Barbro? Lisa Sundberg och Filippa Petersson visar upp kläder från det egna märket Linedrawing Label.

Vem är Barbro? kom till genom Rebecca Dalström och Mathilda Trensare Montanos nyfikenhet på andra människor. De delade ut kameror till kompisars kompisar och andra bekanta med kriteriet att de inte skulle sett deras badrumsskåp. Dessa personer fick sedan i uppgift att ta 15 givna foton på teman så som vardagslyx, din frukost, ditt badrumsskåp, där du vaknar, en person du är hemligt kär i och liknande. Tre eller fyra foton var sedan valfria.

Rebecca Dalström och Mathilda Trensare Montano tycker att något som varit roligt med projektet har varit att det inte alltid är helt själklart vad som är vad. Tjejerna tar studenten från Kärrtorps Gymnasiums i vår och utställningen och modevisningen är resultatet av projektarbetet som genomförs i gymnasiets tredje år. Halv tre på söndag presenteras Linedrawing Label och klockan tre presenteras Vem är Barbro?

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: