Entreprenörerna bakom Add Gender tycker att det är viktigt att lyfta mäns företagande.

Kvinnor stöder manligt företagande

2011-03-18 | FemPers padlock

EKONOMI

I april bjuder företagarna bakom Add Gender på event i Kungsträdgården för att stödja manligt företagande.

Stöd för kvinnligt entreprenörskap måste kompletteras med insatser även för manliga företagare, anser företaget Add Gender. För hur kul är det att manliga entreprenörer oftare råkar ut för dödsolyckor på arbetet och att män oftare glömmer bort familjen i livspusslet?

Den 12:e april klockan 18:00-21:00 har Add Gender ett event i Kungsträdgården i Stockholm där de visar varför insatser för både kvinnliga och manliga entreprenörer är betydelsefullt, för alla parter, Under kvällen presenteras en utställning där genusfotografen Tomas Gunnarsson porträtterar manliga entreprenörer och deras ”livspussel”.

Add Gender drivs av Jenny Claesson, Pernilla Karlsson och Sara Ek. Företaget har som mål att bli Sveriges bästa leverantörer av jämställdhet till 2015 och Europas bästa till 2025. Sedan starten 2008 har de deltagit i ett flertal program för att stötta kvinnors företagande.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: