Kvinna, bonde, aktivist!


HUR HÄNGER JÄMSTÄLLDHET, HÅLLBART JORDBRUK, MILJÖANPASSNING OCH EKONOMISKA MÖJLIGHETER IHOP?

KAN INKOMSTSKAPANDE AKTIVITETER LEDA TILL FRÄMJANDET AV KVINNLIGA FÖREBILDER PÅ LANDSBYGDEN?

Dessa viktiga frågor är Du varmt välkommen att ta del av på Svalorna Latinamerikas seminarium om hur kvinnor på landsbygden i Latinamerika, främst i Peru, skapar och bibehåller egen inkomst genom hållbara jordbruksmetoder, och de positiva effekterna detta kan ha på det större samhället.


Anslut till seminariet via Zoom: https://us02web.zoom.us/j/88547894148

Seminariet är en del av Svalorna Latinamerikas årsmöte och är öppet för alla. Du är även varmt välkommen att delta på själva årsmötet som sker samma dag, kl 11.00-12.45.

Mer information om årsmötet hittar du på hemsidan: www.svalorna.se/nyheter/blog-post-title-three-wcx76-cc777

Seminariet kommer bestå av en presentation av vår verksamhetsledare som redogör för erfarenheter och lärdomar från programtiden som gått, en kort filmvisning, samt ett panelsamtal med sakkunniga panelister Kristina Boman, som arbetar med jordbruksprogram i Guatemalas högland, och Jennie Barron, forskare inom vatten och jordbruk och hur man bäst hanterar vatten för jordbruk i föränderliga klimat.

Panelsamtalet kommer att utöver Zoom även sändas LIVE via Svalorna Latinamerikas Facebook-sida och följs av en frågestund där frågor från Zoom och Facebook är väldigt välkomna.

Varmt välkomna allihop!

När: 8 maj 2021 13:15 - 8 maj 2021 14:30

Var: / Digital

Arrangör: Svalorna Latinamerika