MOTSTÅND - ett kultursamtal


MOTSTÅND

När krafter vill montera ner demokratin och begränsa friheten börjar de alltid med konsten. Nästa steg är att begränsa vad som får sägas, tyckas och tänkas. Vi har sett den historiska utvecklingen förr. Så hur gör vi när kulturen är hotad? Hur skyddar vi den? Hur upplever konstutövare att samhällsklimatet påverkar deras roll som konstnärer? Motarbetas de?

Deltagare: Ailin Moaf Mirlashari - konstnär, tidigare kultursocionom på Folkets Husby Nasim Aghili - regissör, dramatiker, performer och konstnär Madeleine Kaharascho Fridh - kulturnämnden, Feministiskt initiativ i Stockholms stad Samtalet modereras av Melody Farshin, stand-up komiker och författare.

När: 6 maj 2021 19:00 - 6 maj 2021 20:00

Var: / Digital

Arrangör: Feministiskt initiativ Stockholm