Kom igång och gör bokashi


Kom på en fullspäckad halvdagsworkshop med Jenny Salmson - grundare av Odla Ihop, lärare och utbildad permakulturdesigner och utbildad i jord för SFW (se nedan). DAG: torsdag 6 maj TID: 13.00-16.30, 3,5 timmar PLATS: Odla Ihop Tanto PRIS: 700 kr, fika och material ingår (mer info om anmälan nedan).

DU FÅR LÄRA DIG: - hur man gör bokashi, steg för steg - vad effektiva mikroorganismer (EM) som skapar bokashi är och vad de gör - hur man själv blandar och förökar effektiva mikroorganismer, EM - om de praktiska och fascinerande användningsområden EM har - hur du gör din egen jordfabrik med din bokashi

DESSUTOM får du: - hjälp med tips på bra produkter för att snabbt komma igång. - recept för hur du gör bokashi och hur du blandar EM. - göra dina egna bokashihinkar PRIS: 700 kr, betalas senast sju dagar före kursdatum. ANMÄLAN: jenny.salmson@odlaihop.se

BETALNING Swish: 0702916126 Bankkonto: Swedbank, clearingnr 8327-9, kontonr 14 668 404-8 Glöm inte skriva ditt namn vid betalning! Plats för högst 8 deltagare på grund av covid. Vid dåligt väder håller vi oss under tälttak. Ställs kursen in på grund av oväder eller sjukdom betalas avgiften tillbaka.

KURSLEDARE Jenny Salmson - en av grundarna av Odla Ihop och certifierad permakulturdesigner. - har hållit den ettåriga heltidsutbildningen Odla lokalt - förändra globalt och kurserna Urban skogsträdgård och Levande jord, förutom en mängd workshopar på Odla Ihop. - utbildad för the Soil Food Web och mikrobiolog Elaine Ingham. - klimataktivist med bakgrund i Klimax som talesperson och styrelseledamot i Klimataktion - grafisk formgivare

Om du vill kan du låta din bokashi bli till jord på Odla Ihop i Tanto - på så vis hjälps vi åt att återvinna och sluta kretslopp i staden. Och sen kan du komma och vara med och odla ihop med oss, så får du sluta kretsloppet hela vägen!

När: 6 maj 2021 13:00 - 6 maj 2021 16:30

Var: Odla Ihop Tanto / Stockholm

Arrangör: Odla Ihop Tanto