Häng rött på 1 maj!


Nu är det dags igen! Fram med flaggor, pelargoner, tomteluvor och ballonger och gör ditt fönster RÖTT på 1 maj. 🎈🚩🍅🌹

Kan vi inte träffas så kan vi åtminstone visa grannarna att vi har hjärtat på rätta stället! Förra året strömmade det in hundratals bilder på flaggor och fanor som hängde från fönster och balkonger. Det här är en 1 maj-tradition som vi tycker har kommit för att stanna! Så häng rött och lägg ut en bild i dina sociala medier, tagga #1maj. Har du ingen flagga - ta något annat som är rött och ställ i fönstret. Lägg gärna en bild här i eventet också. Vi kommer eventuellt att publicera ett collage av bilderna som läggs här i eventet i någon av Vänsterpartiets kanaler.

PS. Glöm inte Vänsterpartiets livesändning med tal och underhållning som börjar kl 11.45! facebook.com/events/498754304883349

När: 1 maj 2021 00:00 - 1 maj 2021 23:59

Var: / Sverige

Arrangör: Vänsterpartiet