DIGITAL SKRIVWORKSHOP MED "YOUR SILENCE WILL NOT PROTECT YOU"


En workshop för kvinnor och transpersoner som leds av författarna Nioosha Shams och Lizette Romero Niknami!

OBS! GRATIS MEN FÖRANMÄLAN!

Anmäl dig till nioosha.shams(at)kvinnofolkhogskolan.se redan nu för att vara säker på att få en plats. Du får sen en zoomlänk till din mail när workshopen närmar sig och deltar på distans via en dator/ surfplatta.

Vi utforskar skrivande genom lekfulla skrivövningar och samtal. Temat för workshopen är skrivande med erfarenhet av rasism och migration, och Nioosha och Lizette kommer att prata om deras eget skrivande och texter som har varit viktiga för dom, för att sätta ord på erfarenheter av makt och förtryck.

Vi skriver dikter, berättelser och tankar på ett fritt och kreativt sätt. Om du vill får du läsa det du skriver för de andra i gruppen. Du kan ha skrivit mycket eller lite tidigare - men det viktiga är att du är nyfiken. Den digitala skrivarworkshopen arrangeras av Kvinnofolkhögskolan i Göteborg och genomförs i zoom videokonferens den 28e april klockan 18.00-21.00

När: 28 april 2021 18:00 - 28 april 2021 21:00

Var: / Digital

Arrangör: Nioosha Shams