Stellagalans Forum 2021 - Hur tar kvinnorna sin rättmätiga plats i gastronomin?


Välkommen till Stellagalans Forum 2021. Hur når vi egentligen 50 procents representation inom företagande och tävlande? Stellagalans Forum handlar om hopp, förändring och framgångsrika vägar till en jämställd gastronomi.

Stellagalan presenterar två spännande paneldebatter under ledning av moderator Karin Adelsköld. Vi ställer viktiga och aktuella frågor kring kvinnors positioner i branschen och hur vi ska nå en jämställdhet inom både tävlande och företagande. I panelerna presenteras namnkunniga, kompetenta kvinnor från olika bakgrunder och positioner.

Eventet är gratis och följs via vår live-stream här på Facebook. Vill ni ställa frågor? Gör detta under själva livesändningen eller till oss på info@stellagalan.se

När: 26 april 2021 13:00 - 26 april 2021 14:40

Var: / Digital

Arrangör: Stellagalan