Medlemsdag med Vänföreningen Fogelstad


Välkommen på Vänföreningens föreningsmöte den 25:e april klockan 10-14. Mötet sker via Zoom, länk skickas till de anmälda innan mötet.

Mötet syftar till att ge oss nya perspektiv på hur arvet från Fogelstad kan utvecklas i vår tid och ge utrymme för medlemmarna att vara medskapande av verksamheten framöver. Det kommer också att finnas utrymme att mötas på kreativa sätt, trots den digitala formen.

Vi inleder dagen med två korta föredrag. Ingrid Carlgren föreläser under rubriken “Fogelstadpedagogik i en tid av New Public Manegement?”. Ingrid är professor emerita vid Stockholms Universitet och skoldebattör med särskilt fokus på NPM och vad resultatstyrningen gör med pedagogiken och lärandet. Sara May Kahl talar om "Hur vi bygger upp gården, hur och varför vi tycker att småskaligt diversifierat kretsloppsjordbruk är viktigt för framtiden" Sara var en av Fred med jorden-stipendiaterna 2020 och driver företaget “Bonden och bananen”, ett småskaligt jordbruk med grönsaksodling, plantförsäljning, biodling och allmogefår, allt med hållbarhet i fokus.

Efter föreläsningarna och efterföljande reflektioner kommer vi att tillsammans arbeta med: Vilka idéer finns för det kommande verksamhetsåret och vem vill bära dem vidare? Utifrån detta kan vi bygga en verksamhetsplan framåt.

Bli medlem i vänföreningen här: https://fogelstadsvanforening.se/blivan

Anmäl dig till medlemsdagen här senast 24 april: https://forms.gle/oW1u7NdeWjHUgz448

Välkommen!

När: 25 april 2021 10:00 - 25 april 2021 12:00

Var: / Digital

Arrangör: Fogelstad