Kulturnatt Stockholm 2021


Kulturnatt Stockholm 2021 går av stapeln den 24 april och tar med hela Stockholms kulturliv till dig, där du är!

For information in English: https://kulturnattstockholm.se/?lang=en

För andra gången i världshistorien blir Kulturnatten digital, men den här gången finns det flera olika sätt att uppleva kulturen. Tittar du helst på programpunkter du själv valt genom Kulturnatt Stockholm Play, eller hänger du hellre med i livesändningarna på Kulturnatts-TV? I år kan du anpassa upplevelsen efter hur just du vill ha det – tillsammans eller ifred, efter din smak eller med förhoppningen att hitta något nytt. Oavsett hur du vill ha det, så samlar vi hela Stockholms kulturliv och kommer till dig, där du är.

NÄR? Lördagen 24 april 2021, 18:00 – 24:00. Kulturnatt Stockholm Play ligger kvar på webben till och med 1 maj.

VAR? Både Kulturnatt Stockholm Play och Kulturnatts-TV hittar du på www.kulturnattstockholm.se Kulturnatts-TV sänds även på Facebook.

HUR? Under sex timmar mellan 18:00 och 24:00 livesänder vi Kulturnatts-TV direkt från flera olika platser i Stockholm. Under sändningen får du i soffan sällskap av en programledare som befinner sig i marmorsalen på Dramaten. Klockan 18:00 släpps även Kulturnatt Stockholm Play – ett stort digitalt bibliotek där innehåll från över 130 kulturaktörer kan upplevas hela kvällen och den följande veckan.

PROGRAMMET Presenteras allt eftersom här på sociala medier, och i ett samlat program ett par veckor innan det är dags. Följ oss på @kulturnattsthlm för att hålla dig uppdaterad!


Kulturnatt Stockholm presenteras av Stockholms Kulturliv tillsammans med Stockholms stad.

När: 24 april 2021 18:00 - 24 april 2021 23:59

Var: / Digital

Arrangör: Kulturnatt Stockholm