Lukas Svärd Webinar - Född i fel kropp


Register here to watch: https://zevio.com/event/lukas-svard-webinar-377/

Du har nu chansen att lyssna på ett gripande webinar om mångfald, utanförskap och mobbning av Lukas Svärd. Idag skapar han förståelse och bidrar till en ökad mångfald och acceptans mot varandra. Under kvällen berättar Lukas om sin uppväxt och hur han fick kämpa för att vara sig själv. Det är en dramatisk, öppen och känslosam berättelse som kommer påverka dig länge och som förändrar människors bemötande.

Under hälften av Lukas liv levde han i en kvinnlig kropp som han hatade. Dels på̊ grund av utseendet, men också på grund av bemötandet han fick av omgivningen och samhället. När det inre och yttre inte passar ihop och när han inte följde normen, hade omgivningen svårt att acceptera honom. Att leva i fel kön är extremt påfrestande för psyket. Det var en överlevnadskamp i 18 år som han genomförde helt själv utan att våga uttrycka att han var född i fel kropp.

Lukas bjuder nu på ett webinar, som ett smakprov av hans föreläsning, om hur det är att vara född i fel kropp och resan han gjort för att komma dit han är idag.

När: 21 april 2021 18:00 - 21 april 2021 18:30

Var: / Digital

Arrangör: Atikko