Release av studieplanen "Till dig som ser på" - om HBTQ för föräldrar och nära anhöriga


Studiefrämjandet hälsar dig varmt välkommen till releasen av den nya studieplanen "Till dig som ser på".

Anmäl dig för länk till zoom-mötet här: https://www.studieframjandet.se/tilldigsomserpa/ Till dig som ser på är en bok till för dig som är nära anhörig till ett barn som tillhör HBTQ- paraplyet skriven av Emil Åkerö. Nu släpper Studiefrämjandet en studieplan för dig som vill arbeta vidare med boken i en studiecirkel.

Under releasefesten kommer Emil Åkerö, författaren till Till dig som ser på, och Siri Sandquist som skrivit Studieplanen samtala kring såväl boken som Studieplanen. Svåra frågeställningar som du kan ställas inför som nära anhörig och hur du kan hjälpa både dig själv och barnet i ditt liv genom en omtumlande och livsförändrande process.

Såhär beskriver Emil sig själv:

"Jag lever och andas med det här med HBTQ och kultur kan man säga. På sätt vis är det mitt jobb, men framför allt är det mitt liv. När jag började studera kulturvetenskap på Linköpings universitet fick jag en förståelse för vad jag sysslade med och sedan sena tonåren har jag riktat in mig på att skriva om, forska på och prata om gestaltningen av HBTQ-personer." Vill du veta mer om Emil Åkerö kan du besöka denna hemsida: https://www.emilakero.se/om-emil/

När: 14 april 2021 19:00 - 14 april 2021 20:00

Var: / Digital

Arrangör: Studiefrämjandet