Missa inte Stolta Föräldrars digitala cafékväll!


Livet och kärleken tar inte paus trots att mycket annat får vänta i dessa tider. Behovet av att ses och prata finns fortfarande hos föräldrar till hbtq-barn, därför testar vi nu att ha digitala cafékvällar. Kanske ditt barn nyligen kommit ut och du vill utbyta erfarenheter med andra föräldrar som befinner sig i samma process? Kanske du vill träffa någon som vet vad det kan innebära när ens barn kommer ut som hbtq? Kanske är du nyfiken på vårt nätverk som är en medlemsgrupp under RFSL Stockholm och vill veta mer? Vår andra digitala cafékväll är planerad till den 14:e april. Konceptet är gammalt, men i en ny tappning. Tack vare Sensus kan vi flytta våra träffar från Medborgarhuset i Stockholm till Zoom och på så sätt nå ut till fler av er!

Var? Vi ses på Zoom under ledning av några representanter från Stolta Föräldrar till hbtq-barn i Stockholm. När? 14:e april klockan 18.30-20.30. Hur? Anmäl dig senast 12:e april så får du Zoom-länk och mer information. Mejla stoltaforaldrar@stockholm.rfsl.se. Begränsat antal deltagare, först till kvarn, och om du får förhinder är det viktigt att du upplåter din plats till någon annan som kan behöva den.

Välkommen!

När: 14 april 2021 18:30 - 14 april 2021 20:30

Var: / Digital

Arrangör: Stolta Föräldrar till hbtq-barn i Stockholm