Språkpromenader


Följ med på en språkvandring i Hägersten! Vi går i grupper med max 8 personer. Varje promenad är unik och du får chans att lära känna nya personer, prova att rita, skriva och upptäcka Hägersten. Var noga med att stanna hemma om du känner dig sjuk. Vi bjuder alltid på något gott längs vägen, men ta gärna med något varmt att dricka.

PROGRAM:

11 april – AKROBATIK LÄNGS MED VÄGEN. I Gläntan möts vi av luftakrobater och skogsäventyr i föreställningen Knekke Greine. Samling: Midsommargården t-bana Telefonplan. 25 april – HISTORIA LÄNGS MED VÄGEN. Vandring med Anna El Yafi. Samt träna utomhus med Hej Främling. Samling: Utanför genomgångsbostäderna på Personnevägen 93, samt t-bana Hägerstensåsen södra utgången.

9 maj – BLAND BLOMMOR OCH BIN med RFSU. Vi promenerar och talar om relationer, kroppen och hur det är att fostra tonåringar. Samling: Midsommargården t-bana Telefonplan. 23 maj – ROSAKAMPEN med Mohammed Barikan. En klassisk fem-kamp med en modern tvist. Samling: Midsommargården t-bana Telefonplan.

6 juni – Avslutning och Nationaldagsfirande med BAKVERK. Mer information kommer.

Länk till webbsida: https://midsommargarden.se/sprakpromenader/

Varannan söndag bjuder Föreningen Midsommargården och Refugees Welcome Stockholm in till en kulturell mötesplats där nya och etablerade i Sverige kan mötas, lära känna- och lära av varandra. Med många engagerade deltagare och volontärer skapar vi roliga och avslappnade möten. Kultursöndagarna på Midsommargården finansieras genom stöd från Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas Minnesfond, Länsstyrelsen i Stockholm och Studieförbundet Bilda. Hemköp Telefonplan och Söderbergs Bageri sponsrar med kaffe och fika. Tack!

När: 11 april 2021 13:00 - 11 april 2021 14:30

Var: Midsommargården / Stockholm

Arrangör: Midsommargården, Hej främling Stockholm och Refugees Welcome Stockholm