utställningarna Ann Böttcher "Verk 2000–2020" och Jacqueline Hoàng Nguyễn "Untitled (Entitled)


Glada nyheter till dig som ännu inte hunnit hit. Bonniers Konsthall förlänger utställningarna Ann Böttcher "Verk 2000–2020" och Jacqueline Hoàng Nguyễn "Untitled (Entitled)" till den 23 maj. 🌺🌺🌺

Vi är otroligt glada för det fina mottagande och stora intresse som både publik och kritiker har visat för de pågående utställningarna. Sedan de öppnade i februari har vi tagit emot ett begränsat antal besökare, men i hopp om att gradvis kunna öppna för fler förlängs de fram till den 23 maj. Vi hoppas att det ska ge fler besökare chansen att under trygga förhållande få upptäcka dessa två viktiga konstnärskap. Stort tack till konstnärerna, långivare och samarbetspartners som på olika sätt möjliggjort en förlängning. Med anledning av förlängningen sker även vissa förändringar i utställningsprogrammet för 2021. Soloutställningen med Turnerprisvinnande konstnären Lawrence Abu Hamdan som skulle öppnat senare i vår skjuts fram till hösten, med öppning den 1 september. Den planerade utställningen med konstnärsduon Cooking Sections flyttas fram ett år, från augusti i år till samma period 2022.

Kom ihåg, vi har öppet endast för förbokade besök. För att du ska känna dig trygg under ditt besök tar vi emot max åtta besökare per kvart. I konsthallens luftiga lokaler på 900 kvm finns goda möjligheter att hålla avstånd. Välkommen!

/ ENG Bonniers Konsthall tremendously appreciates the fine reception and great interest shown by the public and critics in our ongoing exhibitions: Ann Böttcher, Works 2000–2020, and Jacqueline Hoàng Nguyễn, Untitled (Entitled). Since the exhibition opening in February, we have welcomed a strictly limited number of visitors, but in the hope of gradually opening our doors to more visitors the exhibition period has now been extended to May 23:rd. We hope this will give more people the chance to under safe conditions, discover these two must-see artists. 🌺🌺🌺 Thank you to the artists, collectors and collaborators who in various ways has made the extension possible. This alters our exhibition schedule for 2021. The solo exhibition of the Turner Prize winning artist Lawrence Abu Hamdan, which was to open in spring, will be moved to autumn, opening September 1:st. The planned exhibition with artist duo Cooking Sections will be postponed from August this year to the same period in 2022.

När: 27 mars 2021 12:00 - 23 maj 2021 17:00

Var: / Stockholm

Arrangör: Bonniers Konsthall