Sápmi Indigenous Film Festival - Dellie Maa - Dearna / Stuehkie


Vi kommer att arrangera Sápmi Indigenous Film Festival – Dellie Maa – Dearna / Stuehkie i mars 2021. Festivalen planerar att visa samma filmer på båda platserna och ha gemensama programevenemang som introduktioner och regissörsinslag över nätet. I Stockholm blir platsen Årsta Folkets Hus i dess moderna biosalong Mälaren, medlem av biografnätverket Europa Cinemas. Samarbetspartner i år är australiensiska ambassaden. För kommande år är visionen att visa urfolksfilmer producerade av urfolk från fler länder.

Vi släpper program och biljetter under februari. Evenemanget stöds av Sametingets Kulturnämnd och Australiens ambassad i Stockholm.

När: 19 mars 2021 14:00 - 19 mars 2021 22:00

Var: Bio Kontrast Årsta / Stockholm

Arrangör: Sameföreningen i Stockholm